Header Villvallers
VillVallers UB logo

Velkommen til Valdres

Vakre, varierte Valdres strekker seg fra de frodige, vann- og skogrike dalene i sør, til Jotunheimens mektige 2000 meterstopper i nord. Få regioner i Norge har et så variert tilbud av aktiviteter gjennom alle fire årstider. Valdres er hele familiens favoritt!

Valdres har en levende stølskultur med dyr på beite, nystekte lapper, og mulighet til å oppleve både melking og ysting på nært hold. For ikke å snakke om hvilke muligheter du har til å nyte lokal kvalitetsmat fra en av de mange produsentene.

Valdres har også et variert kulturliv med små og store festivaler og arrangementer i løpet av året, med Rakfiskfestivalen som den største. Enten du er interessert i klassisk musikk, folkemusikk, rock, stølskultur, mat eller idrett, har Valdres en festival som passer for deg.

Bygdebyen Fagernes ligger midt i hjertet av regionen og er et godt utgangspunkt for mange flotte opplevelser. Her finner du også turistinformasjonens hovedkontor som kan hjelpe deg med førsteklasses råd og tips. Du finner også turistinformasjon på Beitostølen og Filefjell.

Personvern | © | Levert av TALA

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram